Servicii

Va prezentam mai jos serviciile oferite de firma noastra

1. Servicii de sudură

Procesul de sudură presupune îmbinarea a două obiecte, de cele mai multe ori din materiale metalice, folosind căldura sau presiunea. Asigurăm servicii de sudură cu multe avantaje pentru clienţi, ne recomandă vasta experiență în domeniu, garanţia lucrărilor executate la un nivel profesionist, iar la atelierul nostru de sudură veţi găsi întotdeauna preţul corect pentru servicii de calitate superioară. Sudura Aluminiului
Sudarea aluminiului este văzută ca fiind ceva dificil, probabil datorită faptului că, necesită un aparat “special” de sudură.
Dificultatea sudării aluminiului o reprezintă defapt oxidul de aluminiu care are un punct de topire mult mai mare decât cel al aluminiului care se află sub acest strat de oxid, este o diferență de aproximativ 1500 de grade C.
Oxidul de aluminiu trebuie înlăturat în timpul procesului de sudare, acest lucru se face utilizându-se un aparat de sudură care generează curent alternativ.
image001
image002

Sudură Fontă

Stiați că, fonta se poate suda atât la rece, cât și la cald?Sudarea fontei la rece presupune preîncălzirea pieselor între 70 – 1000C, iar încalzirea piesei în timpul sudării trebuie să fie cât mai redusă, temperatura între treceri să nu depășească 1500C, încălzirea piesei din fontă se face foarte lin, de regulă cu flacăra de gaze sau în cuptor.
Sudarea fontei la cald se execută cu o preîncălzire a pieselor la o temperatura de 400-600oC, temperatura care se menține pe tot parcursul sudării, urmată de racire lentă pentru a nu se forma structuri dure.

Sudură Cupru

Cuprul are o conductivitate termică foarte ridicată și un coeficient de extindere ridicat. Pentru sudarea prin fuziune sunt necesare nivele ridicate de preîncălzire și căldură.
Cu toate acestea, multe aliaje se vor sparge ușor atunci când sunt sudate în cazul în care prea multă căldură este introdusă în zona de sudură sau dacă sudarea este efectuată cu retinere. Orice aliaje din cupru care conțin plumb nu trebuie sudate.
Gazul pur, inert, cum ar fi argonul sau heliul este utilizat la sudarea materialelor neferoase, la sudarea oțelurilor aceste gaze nu ar asigura o pătrundere suficientă (cazul argonului) sau cauzează instabilitatea arcului electric și favorizeaza formarea stropilor (cazul heliului).
Ca urmare, argonul și heliul se folosesc adesea în combinație cu proporții de 75%25% până la 90%10%.
Amestecurile dintre trei sau mai multe gaze este de asemenea folosit pentru îmbunătățirea calității îmbinării sudate.
Debitul de gaz dorit se calculează în funcție de geometria rostului, viteza de sudare, curentul de sudare, tipul gazului și modul de transfer al metalului.

Sudura cu Argon

image004
image006

Sudura MIG MAG

În cazul proceselor de sudare MIG/MAG electrodul folosit este așa-numita sârma de sudură. Aceasta este împinsă în baie de către un sistem de avans. Acest lucru se realizează prin intermediul gazului protector.
Acest gaz poate fi de două tipuri MIG (Metal Inert Gas) sau MAG (Metal Active Gas).
Gazele inerte, de exemplu Argonul sau Heliul, se folosesc la sudarea aliajelor de cupru, de aluminiu sau cu magneziu. Gazele active se folosesc la sudarea oțelurilor obișnuite, de construcții.

Sudură Inox Refractar

Sudarea inoxului (reprezintă un oțel înalt aliat, elementele de aliere prezente în procentaj mare fiind nichelul și cromul) se face cu curent continuu, polaritare inversă, curent pulsat sau nu, cu material de adaos sau fără.
Avem o vastă experiență în sudura inoxului refractar și oferim garanție pentru fiecare grad celsius necesar aplicat inoxului. Tot ceea ce aveți de făcut este să luați legătura cu noi.

2. Servicii de lacatuserie si confectii metalice

image008
  • Lacatuserie industriala
  • Confectii inox alimentar
  • Fabricare pasarele
  • Lavoare industriale
  • Confectionare usi
  • Confectionare recipiente
  • Sisteme de conducte
  • Debitare metale
  • Confectii metalice